Chatka miejscowej wróżki
2 posters
Magic Land :: WIELKA BRYTANIA :: POZOSTAŁE MIEJSCA :: Anglia :: Newheaven
Strona 1 z 1
Chatka miejscowej wróżki
Jedna z wychowanek Hogwartu osiedliła się tutaj przed kilkudziesięcioma laty, starając się służyć swym darem jasnowidzenia mugolom. Ci jednak nie potrafili docenić jej starań i uznali ją za wariatkę. Czarownica ma w tym momencie prawie sto lat i wiele osób twierdzi, że na pewno dawno już nie żyje. Od dawna nikt nie widział, by opuszczała swoją chatkę.
Mistrz Gry
Re: Chatka miejscowej wróżki
Wracając ze spaceru spojrzałam na chatkę czarownicy. Byłam zła, na swoją rodzinę, że pozwalają babce się czepiać wszystkiego co robię. Czy ona nie mogła zrozumieć, że mam w nosie jej widzimisię.
Pewnym krokiem ruszyłam w stronę drzwi. Nie wiem co mi palnęło do tego pustego łba, jak Boga kocham, ale coś mnie tam ciągnęło. Zapukałam do drzwi trzy razy, cisza. Zapukałam głośniej, pięć. Westchnęłam, poprawiając szorty i koszulę w kratę.
-Po co ja tu w ogóle przylazłam -mruknęłam do siebie, dalej pukając.
Pewnym krokiem ruszyłam w stronę drzwi. Nie wiem co mi palnęło do tego pustego łba, jak Boga kocham, ale coś mnie tam ciągnęło. Zapukałam do drzwi trzy razy, cisza. Zapukałam głośniej, pięć. Westchnęłam, poprawiając szorty i koszulę w kratę.
-Po co ja tu w ogóle przylazłam -mruknęłam do siebie, dalej pukając.
Magic Land :: WIELKA BRYTANIA :: POZOSTAŁE MIEJSCA :: Anglia :: Newheaven
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: