Tyrania - sowa Conrada Sharpa
3 posters
Magic Land :: POSTACIOWO :: SOWIA POCZTA
Strona 1 z 1
Tyrania - sowa Conrada Sharpa
Wredna sowa. Naprawdę, nie ma co próbować głaskać, bo upitoli palec. Lubi tylko Conrada.
Conrad SharpAuror - Urodziny : 07/03/1995
Krew : Czysta
Re: Tyrania - sowa Conrada Sharpa
10 Marca, rano
Conrad
Ojciec mówił, że zrobiłeś jakiś progres w związku z wilkołakami.
O co chodzi?
Lauren
Conrad
Ojciec mówił, że zrobiłeś jakiś progres w związku z wilkołakami.
O co chodzi?
Lauren
Lauren Sharp- Prefekt Slytherin
Krew : Czysta
Genetyka : Animag
Re: Tyrania - sowa Conrada Sharpa
27.03, południe
Conrad,
Wiem, że obiecałam napisać wcześniej, ale muszę przyznać, że się wstydziłam. Zebrałam w sobie odwagę na napisanie do Ciebie dopiero po tym, jak minęliśmy się parę chwil temu na korytarzu przy biurze aurorów. Nie chcę by była między nami jakakolwiek niezręczność, więc wyznań ciąg dalszy:
U mnie wszystko w porządku. Nawet lepiej. To czego byłeś świadkiem to nieironicznie "kłótnia" przyszłych małżonków. Wybacz, że sprawiłam wrażenie zainteresowanej czymś więcej tego wieczora. Staram się teraz trochę zrekompensować otwartością, bo naprawdę miło było Cię poznać.
Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję się spotkać i napić przyjacielskiego drinka - tym razem na mój koszt.
Adrienne Cryan
Conrad,
Wiem, że obiecałam napisać wcześniej, ale muszę przyznać, że się wstydziłam. Zebrałam w sobie odwagę na napisanie do Ciebie dopiero po tym, jak minęliśmy się parę chwil temu na korytarzu przy biurze aurorów. Nie chcę by była między nami jakakolwiek niezręczność, więc wyznań ciąg dalszy:
U mnie wszystko w porządku. Nawet lepiej. To czego byłeś świadkiem to nieironicznie "kłótnia" przyszłych małżonków. Wybacz, że sprawiłam wrażenie zainteresowanej czymś więcej tego wieczora. Staram się teraz trochę zrekompensować otwartością, bo naprawdę miło było Cię poznać.
Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję się spotkać i napić przyjacielskiego drinka - tym razem na mój koszt.
Adrienne Cryan
Similar topics
» Sowa Mańki - Marchewa
» Neron - Sowa Persheusa
» Mara - sowa Pandory
» sowa Luisa Castellaniego
» Sowa Marco Castellani
» Neron - Sowa Persheusa
» Mara - sowa Pandory
» sowa Luisa Castellaniego
» Sowa Marco Castellani
Magic Land :: POSTACIOWO :: SOWIA POCZTA